Despre noi

Cine suntem?

Suntem un partener de încredere pentru ca fiecare proiect la care lucram este tratat cu atenţie, profesionalism și cu temeinicie. Avem în echipa noastra oameni valoroși, dinamici și profesioniști care aduc valoare prin calitatea muncii, dedicaţie și entuziasm. Am dovedit ca putem realiza lucrari de amploare, cu un grad mare de complexitate și avem convingerea ca putem face orice ne propunem.

Misiune

Misiunea noastră este să realizăm lucrări civile și industriale la standarde europene de calitate și eficienţă, în condiţii de competitivitate, aplicând un sistem integrat de management în ce privește calitatea, protecţia mediului, sănătatea și securitatea lucrătorilor, cu metode, proceduri și bune practici, care să asigure cele mai bune rezultate.

Ne place să construim

O hală, un bloc, o fabrică, un drum… Ce plan aveţi? Începem cu o fundaţie solidă, punem strat peste strat, piatră peste piatră, până când lucrarea ia forma dorită. Proiectele clienţilor devin proiectele noastre, punem inima șI minte, material și know-how, astfel încât rezultatul final sa încânte privirea și bugetul clientului.

Lucrăm în echipă

Avem un obiectiv comun și fiecare contribuie cu priceperea și talentul său.  Încurajăm cooperarea, creativitatea, iniţiativa. Cum bine a spus cineva, cu talent câștigi un joc, dar cu inteligenţă și lucrul în echipă se câștigă campionatele.

Lucrăm cu pasiune

Ne place lucrul bine facut și ne mândrim cu rezultatele muncii noastre. Folosim tehnologii și materiale certificate, ne bazăm pe utilaje performante, urmăm proceduri de lucru verificate. Construim pentru viitor.

Calitatea

Lucrul bine făcut dă valoare activităţii și vieţii noastre,are durabilitate și funcţionalitate.

Promptitudinea

Lucrul bine făcut e doar cel făcut la timp.

Munca în echipă

Succesul este un sport de echipă.

Creativitatea

Căutăm soluţii, nu probleme.

Eficienţa

Rezultate cât mai bune, cu efort cât mai mic. Randamentul reduce costurile.